Άλλον έναν Γιώργο να είχαμε...

Άλλον έναν Γιώργο να είχαμε...

Ο πρώην δήμαρχος Θερίσου που ασκεί αυτή τη στιγμή καθήκοντα ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης είναι νέος αλλά ικανότατος, κάτι που το έχει αποδείξει κατά την θητεία του ως δήμαρχος στο πρώην δήμο Θερίσου.

Ο Γιώργος αν μη τι άλλο αποτελεί βαρόμετρο σε έναν συνδυασμό και σίγουρα δεν είναι ευχαριστημένος από τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Ενεργότατος και σίγουρα δεν θα έλεγε όχι σε μία καλή υποψηφιότητα τύπου Μαλανδράκη, με τον οποίο γνωρίζουμε ότι διατηρεί και πολύ καλές σχέσεις. Στις προηγούμενες εκλογές ο Γιώργος πήρε το διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό των 1.200 σταυρών στην εκλογική ενότητα Χανίων... Θα μπορούσε να είναι κάλλιστα επικεφαλής σε ένα ψηφοδέλτιο. Ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Μαλανδράκη θα τον έβρισκε... χαρούμενο καθώς οι δύο τους διατηρούν άριστες σχέσεις και πολλές φορές ο Γιώργος έχει εκφραστεί με τον καλύτερο τρόπο για τη δουλειά που κάνει ο δήμαρχος Πλατανιά. 

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.