Περί Καμπουράκη ο λόγος...

Περί Καμπουράκη ο λόγος...

Το ρεπορτάζ του Βηματοδότη έλεγε: ….Σε αυτό το δείπνο ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στα  Χανιά ο δημοσιογράφος Δ. Καμπουράκης και όλοι του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία».


Ο έγκριτος δημοσιογράφος απάντησε με έντονο ύφος μέσω των social media:
Συγνώμη, προκηρύχθηκαν εκλογές και δεν το ‘μαθα; Διότι βλέπω πάλι να βοά το διαδίκτυο ότι
θα ‘μαι υποψήφιος με τη ΝΔ στα Χανιά. Παρακαλώ τους συναδέλφους να μ’ αφήσουν ήσυχο να
κάνω τη δουλειά μου. Όταν και αν αποφασίσω να είμαι υποψήφιος για βουλευτής, για καλόγερος,
για κιθαρίστας ή ντράμερ, θα το μάθουν από μένα. Ως τότε, παρακαλώ να μην γράφουν ανακρίβειες και να με παίρνουν τηλέφωνο πριν προχωρήσουν σε αναρτήσεις που με αφορούν. Η πιάτσα ξέρει τον αριθμό του τηλεφώνου μου και απαντώ πάντα.
Για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα... Πρώτον... είναι φανταστικός στην πένα. Από τις καλύτερες
πένες στην Ελλάδα με διαφορά. Ειδικά όταν θέλει να “ξεσκίσει” κάποιον δεν υπάρχει καλύτερος. Από εκεί και πέρα... εγώ θα τον προβληματίσω... καθώς αν... λέω... αν αποφασίσει να κατέβει στα Χανιά... νομίζει ότι θα εκλεγεί έτσι εύκολα; Κούνια που τον κούναγε... Το ότι είναι γνωστός... όχι μόνο δεν φτάνει αλλά για κακή του τύχη... δεν μετράει καθόλου. Δυστυχώς μπορεί να κλάψει... άσχημα... πολύ άσχημα!

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

rokakis

Italian_Factoty_Outlet

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.