Kακοπερνάνε...

Kακοπερνάνε...

Ο Κυριάκος ο Παινεσάκης που τον γνωρίσαμε μέσα από τις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του Μανόλη Σκουλάκη... άλλαξε στρατόπεδο και πλέον συμπορεύεται και αυτός με τον Άρη.

Ο Κυριάκος είχε κατέβει στο πρώην δήμο Ακρωτηρίου και από ότι φαίνεται ο Άρης θα τον τοποθετήσει πάλι εκεί. Εξού και η παρουσία τους μαζί στο πανηγύρι των Στερνών που είναι η “έδρα” του Κυριάκου. Ο Άρης είναι υπερπλήρης στο Ακρωτήρι και με την παρουσία του Κυράκου θεωρώ ότι έχει “κλείσει” είτε με Καλλικράτη είτε με Κλεισθένη.

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

rokakis

Italian_Factoty_Outlet

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.