Tα... πολλά με λίγα έβγαλαν οι κάλπες του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά!

Tα... πολλά με λίγα έβγαλαν οι κάλπες του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά!

Τι σημαίνουν οι εκλογές που έγιναν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ για την  νέα Κεντρική Επιτροπή και την Περιφερειακή επιτροπή.

Ο Μιχάλης Αεράκης που πήγε "μπάλα" έδειξε με τον πιο καταφατικό τρόπο ότι θα είναι υποψήφιος με το κόμμα στις βουλευτικές εκλογές. 

Όταν καταφέρνεις να είσαι 10ος σε όλη την Ελλάδα δε νομίζουμε ότι θέλει και πολύ στο να καταλάβουμε τη δυναμική που αποκτάει το ΠΑΣΟΚ με το να τον συμπεριλάβει στα Χανιά. 

Πολύ ψηλά ήταν και η Δαφέρμου η Μαρία δείχνοντας ότι έχει τη δυναμική από τις ευρωεκλογές και μία θέση στο ψηφοδέλτιο την περιμένει. Εντύπωση μας έκανε ο μεγάλος αριθμός σταυρών που πήρε καθώς πέρασε μεγάλα ονόματα του Ηρακλείου που έχουν μάλιστα και "θέσεις" ευθύνης. 

Ακόμα μία μεγάλη "έκπληξη" ήταν η Χρύσα Χαριτάκη. Πως τα κατάφερε πάλι και ήταν μέσα σε αυτούς που εκλέχτηκαν; Η διαχρονική προσφορά της στο κόμμα δεν πέρασαν απαρατήρητα με αποτέλεσμα να πετύχει τη μεγαλύτερη της εκλογή μέχρι σήμερα.

Βρήκαμε τους πρώτους τρεις υποψηφίους... 

Ο Τάσος ο Κουρουπάκης δύσκολα δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο... αφού δικαιάτε ακόμα μία προσπάθεια μετά την παρθενική του που ήταν σαφέστατα καλή. 

Ο Πετσετάκης που εκλέχτηκε στην Περιφερειακή επιτροπή είναι από τους ανθρώπους που ο Ανδρουλάκης θα επιλέξει για πολλούς λόγους... και μένει μία θέση. 

1) Η Λίτσα Κουρουπάκη δεν κατάφερε να εκλεγεί στην κεντρική επιτροπή κάτι που θεωρείται... "αφύσικο". Ίσως να επηρεάσει και την απόφαση για τα Χανιά αφού από ότι μαθαίνουμε οι "σταυροί" που έλειπαν για να καταφέρει να εκλεγεί ήταν από τα Χανιά. Σίγουρα ΔΕΝ την στήριξαν από τη Κρήτη και ιδιαίτερα από τα Χανιά. 

2) Το γεγονός ότι ο Γιάννης Μαλανδράκης πήγε και ψήφισε στις εκλογές... κάτι μας λέει... Εδώ είμαστε και θα το δείτε... 

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

rokakis

Italian_Factoty_Outlet

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.