Τι τους έκανε... ο Χηνόπουλος... Σαρωτικός...

Τι τους έκανε... ο Χηνόπουλος... Σαρωτικός...

Όπως αναμενόταν ο Θανάσης Χηνόπουλος, πρόεδρος του Ο.Φ.Ιεράπετρας ήταν ο μεγάλος νικητής των εκλογών της Ε.Π.Σ Λασιθίου.

Ο Θανάσης Χηνόπουλος είναι ένας άνθρωπος που ξεχωρίζει για το... “πάθος” που δείχνει σε ότι κάνει. Τον θυμόμαστε όλοι πόσο αξιοσέβαστος ήταν στη θητεία του στο δήμο Πλατανιά ως πρόεδρος του συμβουλίου. Θυμόμαστε όλοι την πορεία του στον Άρη Βουκολιών. Θυμόμαστε όλοι πως εξέλιξε την ομάδα της Ιεράπετρας. Όλοι αναγνωρίζουν έναν επιχειρηματία που προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες εργασίας και πίνουν εκατοντάδες οικογένειες νερό στο όνομα του. Η νίκη του Θανάση Χηνόπουλου για όλους εμάς τους Χανιώτες ήταν απλά αναμενόμενη!

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

rokakis

Italian_Factoty_Outlet

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.