Logo
Print this page

Δύσκολες καταστάσεις... και πάντα σε εγρήγορση!

Δύσκολες καταστάσεις... και πάντα σε εγρήγορση!

 Τα είδε “όλα” ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης και υπεύθυνος πολιτικής προστασίας Γιώργος Τσαπάκος στις πυργαγιές στο νότιο Ρέθυμνο.

Δύσκολες καταστάσεις... για τις οποίες ήταν ΑΠΟΛΥΤΑ προετοιμασμένοι μεν αλλά όχι για τόσες κακές καιρικές συνθήκες. Φαντστείτε τον αέρα να τρέχει με 130 χλμ την ώρα... Πως να πετάξουν εναέρια μέσα;

Και πάλι καλά... που υπήρχαν τόσες επίγειες δυνάμεις και καστάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες και τις ζημιές. Ο Γιώργος δεν κοιμήθηκε... από τη πρώτη μέρα... και ήταν στο μέτωπο... αδιάκοπα και μέχρι να σβήσει η τελευταία φλόγα δεν σταμάτησε λεπτό.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί καθώς έτρεξε με όλες τις υπηρεσίες για να βοηθήσουν στην καταγραφή των ζημιών και να γίνουν γρηγορότερα οι κινήσεις για τις αποζημιώσεις των συμπολιτών μας.

Από εκεί και πέρα... κάθε μέρα η κατάσταση στην Κρήτη... είναι "συναγερμού" και δεν υπάρχει περιθώριο ούτε για... ανάσα! 

Ιδιοκτήτρια Τσουβαλάκη Αικατερίνη, Ατομική Eπιχείρηση, ΑΦΜ: 130410297, ΔΟΥ: ΧΑΝΙΩΝ - Διεύθυνση: Ποτιέ 65, Χανιά, Κρήτη, Τ.Κ.: 73100 - Στοιχεία επικοινωνίας: kosmoschania@yahoo.gr - 6984597538 - Διευθυντής-Διαχειριστής: Τσουβαλάκη Αικατερίνη - Δημοσιογράφος-Διευθυντής Σύνταξης: Σκουλούδης Δημήτριος
© kosmoschania.gr
Βεβαίωση Ιδιοκτησίας
Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου
Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.