Logo
Print this page

Δεν έχει ανοίξει ακόμα τα "χαρτιά" του ο Χάρης

Δεν έχει ανοίξει ακόμα τα "χαρτιά" του ο Χάρης

Μετά την παραίτηση του από τη θέση του γενικού γραμματέα του δήμου Αποκορώνου, ο Χάρης Παπαδάκης ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του.

Μπορεί να μην βγαίνει τώρα στην πρώτη γραμμή αλλά σίγουρα ετοιμάζει μεθοδικά τις επόμενες κινήσεις του. Είναι σαφέστατο ότι θα θέσει υποψηφιότητα για το δήμο Αποκορώνου κάτι είναι ηλίου φαεινότερο.

Ορισμένοι θεωρούν ότι είναι νωρίς ακόμα να ανοίξει τα χαρτιά του και το ασπάζεται και ο ίδιος. Μην ξεχνάτε ότι εμείς που μπορούμε και έχουμε επικοινωνία με πολλά στελέχη του Αποκόρωνα, πάρα πολλοί είναι αυτοί που θα τον ακολουθήσουν στο εγχείρημα του... απλά δεν έχουν εκδηλωθεί ακόμα.

Περιμένετε λίγο καιρό και θα δείτε ότι σύντομα ορισμένοι πόσο πολύ έχει εμπνεύσει ο Χάρης κατά την παρουσία του στο δήμο Αποκορώνου.

© kosmoschania.gr
Privacy Policy

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.