Logo
Print this page

Η "κακιά" αστυνομία και τα κατάλοιπα των κομπλεξικών!

Η "κακιά" αστυνομία και τα κατάλοιπα των κομπλεξικών!

Όλοι όσοι έχουν αρχίσει τις μπούρδες περί Χούντας και Δικτατορίας... πραγματικά έχουν καθόλου μυαλό;

Tα παιδιά της ελληνικής αστυνομίας είναι έξω... για να σε προφυλάξουν εσένα και την οικογένεια σου... και όχι να σε τιμωρήσουν. Βάζουν σε κίνδυνο καθημερινά τη ζωή τους και το να εκτεθούν στον ιό... για να καταφέρουν να σε "κλείσουν μέσα" μπας και την γλιτώσουμε από τον ιό... χωρίς να χαθούν ανθρώπινες ζωές.  Το ευχαριστώ είναι αυτό; Και παρακαλούμε την αστυνομία να είναι όσο πιο αυστηρή γίνεται μόνο και μόνο για να καταφέρουμε να περάσουμε αυτόν τον ιό... χωρίς να έχουμε πολλές απώλειες. Να μην γίνουμε ούτε Ιταλία... ούτε Ισπανία... ούτε Η.Π.Α. Όσοι βλέπουν "χούντες" και "δικτατορίες" μάλλον πως τους έχουν μείνει... "κατάλοιπα" στην προ καραντίνας ζωή τους και φοβούνται τις "σειρήνες". 

Ιδιοκτήτρια Τσουβαλάκη Αικατερίνη, Ατομική Eπιχείρηση, ΑΦΜ: 130410297, ΔΟΥ: ΧΑΝΙΩΝ - Διεύθυνση: Ποτιέ 65, Χανιά, Κρήτη, Τ.Κ.: 73100 - Στοιχεία επικοινωνίας: kosmoschania@yahoo.gr - 6984597538 - Διευθυντής-Διαχειριστής: Τσουβαλάκη Αικατερίνη - Δημοσιογράφος-Διευθυντής Σύνταξης: Σκουλούδης Δημήτριος
© kosmoschania.gr
Βεβαίωση Ιδιοκτησίας
Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου
Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.