Ένας είναι ο Ξυλούρης!

Ένας είναι ο Ξυλούρης!

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γιάννης Ξυλούρης είναι ένας εκ των κορυφαίων ανθρώπων της εστίασης στο τόπο μας. Ο Γιάννης βγήκε στο Mega, βγήκε στην ΕΡΤ και του πήραν δηλώσεις και από τα Χανιώτικα Νέα.

Αξίζει πραγματικά να διαβάστε την άποψη του για την εστίαση και τον τουρισμό μας. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ – “Νεώρια”
Ασφάλεια και ποιότητα Επένδυση στην ποιότητα και σεβασμός στον Χανιώτη που θέλει να επισκεφθεί μια ταβέρνα νοιώθοντας ασφαλής, στον καιρό της πανδημίας. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ψαροταβέρνας “Νεώρια” που λειτουργεί από το 2004 στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ. «Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και δεν το βλέπουμε ως δουλειά. Αυτό είναι πιθανόν και το κλειδί της επιτυχίας για οτιδήποτε: “ν’ αγαπάς αυτό που κάνεις”» μας λέει ο Γιάννης Ξυλούρης, ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Και προσθέτει: «Όταν ξεκινήσαμε το 2004 ήταν δύσκολα μέχρι να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη του Χανιώτη ο οποίος είναι πολύ εκλεκτικός» εξηγώντας πως το 90% του πελατολογίου του καταστήματος είναι Έλληνες. «Τα Χανιά είναι ένας παράδεισος και το ενετικό λιμάνι πανέμορφο, εδώ
γαληνεύει η ψυχή σου. Είναι η ωραιότε ρη πόλη της χώρας και ένας ασφαλής προορισμός σε σχέση με άλλους» επισημαίνει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Νεώρια, τονίζοντας πως η επιχείρηση διαχρονικά επενδύει στην ποιότητα. «Το νο1 στην δουλειά μας είναι να είσαι τίμιος και να μπορείς να κοιτάξεις τον πελάτη στα μάτια. Το τίμιος, περικλείει τα πάντα. Πρώτη ποιότητα, τίμιο φαγητό και τίμιες τιμές».
Στο πλαίσιο αυτό, για την προστασία των πελατών από την πανδημία του κορωνοιού, στα “Νεώρια” τηρούνται με αυστηρότητα όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Σε κάθε τραπέζι γίνεται τακτική απολύμανση (απολυμαίνονται μέχρι και οι κατάλογοι), υπάρχουν αντισηπτικά, το προσωπικό φοράει γάντια και μάσκες ενώ τα τραπέζια έχουν τοποθετηθεί σε απόσταση πολύ μεγαλύτερη από ό,τι προβλέπει ο Νόμος.
«Ξεπεράσαμε την σκληρή οικονομική κρίση των μνημονίων, θα τα καταφέρουμε και τώρα» μας λέει ο κ. Ξυλούρης, αναφέροντας κάτι χαρακτηριστικό που του είχε πει ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος υπήρξε σταθερός πελάτης του εστιατορίου. «Στην ζωή τίποτα δεν σου χαρίζεται. Πρέπει να το κατακτήσεις » αναφερόμενος στον δρόμο για την επιτυχία που περνά μέσα από την συνεχή προσπάθεια και την επένδυση στην ποιότητα. «Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στους πελάτες που μας στηρίζουν τόσα χρόνια, να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους, σ το ανώτατο όριο. Θέλουμε να αισθάνεται ο κόσμος που έρχεται ασφαλής. Το οφείλουμε στους Χανιώτες» κατέληξε ο κ. Ξυλούρης.

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.