Άλλο το ένα... άλλο το άλλο!
- Written by Δημήτρης Σκουλούδης
- Published in ΧΑΝΙΑ

Από τα ρούχα του βγήκε ο Μπάμπης Κουκιανάκης όταν έμαθε ότι το όνομα του συνδέθηκε έστω και με περίεργο τρόπο με τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Έξαλλος και με το δίκιο του καθώς κάθε πράγμα που θίγει την υπόληψη του αν μη τι άλλο χρειάζεται απαντήσεις ώστε να μην μένουν εντυπώσεις. Εγώ θα σας πως κάτι... Ο Μπάμπης ούτε έχει πάρει ευρώ... ούτε θα έπαιρνε ποτέ ευρώ. Μπορεί να τον κατηγορήσεις για χίλια δυό πράγματα αλλά ότι είναι κλέφτης ή απατεώνας... ποτέ.
Ο Μπάμπης τόσα χρόνια έχει κινηθεί μέσα στην εντιμότητα και ήταν πάντα “καθαρός” σε όλα όσα έκανε. Το αναγνωρίζουμε όλοι και δεν είναι σωστό για κανένα λόγο να υπάρχουν έστω και υπόνοιες ότι θα έμπλεκε σε κάτι τέτοιο. Όσον αφορά τα του δήμου του, δεν αλλάζουμε γνώμη και επιμένουμε ότι ο Μπάμπης κλείνει το κύκλο του και πρέπει να αφήσει χώρο για τη νέα γενιά.
Ο λαός του Αποκόρωνα είναι αυτός που θα αποφασίσει βέβαια... αλλά θεωρούμαι ότι ο Μπάμπης ότι είχε να δώσει το έδωσε. Το να ξέρεις πότε πρέπει να κάνεις στην “άκρη” για να μπουν νέα πρόσωπα είναι μεγάλη αρετή. Το να φύγεις με ψηλά το κεφάλι και όχι χαμένος είναι ακόμα μεγαλύτερη.
Συμβουλή... Σύνταξη και στο κήπο σου μετά το τέλος της θητείας.