Πώς θα πληρώσετε εύκολα φόρους και λογαριασμούς πριν τις διακοπές – Άμεση εξυπηρέτηση καθημερινά έως αργά το βράδυ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Πώς θα πληρώσετε εύκολα φόρους και λογαριασμούς πριν τις διακοπές – Άμεση εξυπηρέτηση καθημερινά έως αργά το βράδυ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Λύση για την άμεση πληρωμή φόρων και λογαριασμών προσφέρει η υπηρεσία της ToraWallet στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Όσοι ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για διακοπές και δεν έχουν προλάβει να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, μπορούν να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ και να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ, το φόρο εισοδήματος, αλλά και όλους τους λογαριασμούς κοινής ωφελείας του νοικοκυριού τους, εύκολα και γρήγορα, χωρίς ουρές και αναμονή.

Η  υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών της ToraWallet, η οποία είναι διαθέσιμη σε περίπου 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα για πληρωμές μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας, αλλά και με μετρητά. Επιπλέον, το ωράριο λειτουργίας του δικτύου ΟΠΑΠ προσφέρει ευελιξία, καθώς επιτρέπει την πληρωμή φόρων και λογαριασμών τις καθημερινές, αλλά και τα σαββατοκύριακα, μέχρι αργά το βράδυ.

Πληρωμή 300 και πλέον οργανισμών και επιχειρήσεων

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ, οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές για περισσότερους από 300 φορείς και οργανισμούς. Συγκεκριμένα, μπορεί να πληρώνει οφειλές δημοσίου, ασφαλιστικών ταμείων,  ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου, ύδρευσης, ασφάλειών, τηλεφωνίας, Internet και συνδρομητικής τηλεόρασης ανεξαρτήτως παρόχου. Παράλληλα, πληρώνοντας τους λογαριασμούς τους με κάρτα στα καταστήματα ΟΠΑΠ, οι φορολογούμενοι, χτίζουν αυτόματα και το αφορολόγητο όριο τους.

Πατώντας εδώ μπορεί κανείς να βρει το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ για να πραγματοποιήσει τις πληρωμές του. 

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.