ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 75 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Μάϊο

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 75 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Μάϊο

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Μάιο του 2022 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 75 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 31 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στο Αίγιο, επέλεξε τα στοιχήματα «Ημίχρονο/Τελικό» και «Ακριβές Σκορ 1ου Ημιχρόνου», σε 4 αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Αργεντινής και της Κολομβίας, τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας και τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, έπαιξε το σύστημα 2-3-4 και κέρδισε 23.704,50ευρώ.

Ο νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στη Νίκαια, λόγω της προωθητικής ενέργειας «Boost Νίκης», για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, κέρδισε επιπλέον 2.305,92 ευρώ και συνολικά 6.151,11 ευρώ. Επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα», «2 ή 3 συνολικά γκολ», «Goal» & «Goal & Over 2,5»σε 11 αγώνες από το UefaNations League, το CONCACAFNationsLeague, τα προκριματικά για το Κόπα Άφρικα, την πρώτη κατηγορία της Αργεντινής και της Βραζιλίας, τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και της Βραζιλίας και την Πριμέρα Νασιονάλ της Αργεντινής.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, στις ελληνικές ιπποδρομίες στο Markopoulo Park, στο ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες κούρσες) έξι νικητές κέρδισαν από 6.609,50 ευρώ.

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.