Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» πραγματοποιεί τις ευχές τεσσάρων παιδιών του Make-A-Wish μαζί με την Καίτη Γαρμπή και τον Κωστή Μαραβέγια

Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» πραγματοποιεί τις ευχές τεσσάρων παιδιών του Make-A-Wish μαζί με την Καίτη Γαρμπή και τον Κωστή Μαραβέγια

Υποστηρίξτε την πρωτοβουλία “MAD For a Cause” και διεκδικήστε δώρα εμπειρίας από τους δύο αγαπημένους καλλιτέχνες

Ο ΟΠΑΠ υλοποιεί την πρωτοβουλία προσφοράς και αγάπης “MAD for a Cause”, με την υποστήριξη του MAD,  για να κάνει πραγματικότητα τις ευχές τεσσάρων παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Στην εκπλήρωση των παιδικών ευχών μπορούν να συμμετάσχουν όλοι δωρεάν, μέσω της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», διεκδικώντας παράλληλα δύο δώρα εμπειρίας από την Καίτη Γαρμπή και τον Κωστή Μαραβέγια.

Οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ μπορούν να κατεβάσουν, χωρίς χρέωση, σε κινητό τηλέφωνο ή tablet (Google Play και App Store) την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», να επιλέξουν τον καλλιτέχνη με τον οποίο θέλουν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και να αρχίσουν να συγκεντρώνουν πόντους, συμμετέχοντας σε δοκιμασίες, ώστε να αναδειχθούν νικητές. Όσο εκείνοι συμμετέχουν, ο ΟΠΑΠ θα πραγματοποιεί τις ευχές τεσσάρων παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Τα δώρα εμπειρίας που προσφέρουν οι καλλιτέχνες

Η Καίτη Γαρμπή και ο Κωστής Μαραβέγιας, που παίρνουν μέρος στην πρωτοβουλία “MAD for a Cause”, προσφέρουν δύο δώρα εμπειρίας, τα οποία θα κερδίσουν οι δύο συμμετέχοντες της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους πόντους στις δοκιμασίες της εφαρμογής.

Η Καίτη Γαρμπή προσφέρει τη δημιουργία ενός συλλεκτικού kaitoji του νικητή. Έχοντας κυκλοφορήσει το δικό της Iconic iMessage Sticker Pack, δίνει στον νικητή τη μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσει μαζί της το δικό του sticker.  

Ο Κωστής Μαραβέγιας δίνει στον νικητή την ευκαιρία να περάσει μια ημέρα μαζί του στο studio.

Κάθε μέλος της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» μπορεί να διεκδικήσει μόνο ένα από τα παραπάνω δώρα εμπειρίας, το οποίο επιλέγει κατά την είσοδό του στην εφαρμογή, πριν ξεκινήσει να συμμετέχει στις διασκεδαστικές δοκιμασίες.

“MAD for a Cause” μέσα από πολύ απλά βήματα

Η ενεργοποίηση της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» για τη δράση “MAD for a Cause” θα διαρκέσει έως τις 4 Μαΐου. Στο διάστημα αυτό, ο ΟΠΑΠ θα πραγματοποιήσει τις ευχές τεσσάρων παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα.

Όσοι επιθυμούν να συμβάλουν στην εκπλήρωση των παιδικών ευχών και να διεκδικήσουν μια εμπειρία με τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, αρκεί να ακολουθήσουν τα εξής απλά βήματα:

  • Κατεβάζουν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στο κινητό ή το tablet τους
  • Επιλέγουν την εμπειρία που θέλουν να ζήσουν
  • Συμμετέχουν στις δοκιμασίες της εφαρμογής και συγκεντρώνουν πόντους
  • Ο ΟΠΑΠ πραγματοποιεί τις ευχές τεσσάρων παιδιών από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

 

***
Εταιρικό προφίλ
Ο Όμιλος ΟΠΑΠ δραστηριοποιείται στη λειτουργία και διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.
Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3, συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

Media

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.