Αυτά είναι "Καραγκιοζιλίκια"... με "Κ" κεφαλαίο!

Αυτά είναι "Καραγκιοζιλίκια"... με "Κ" κεφαλαίο!

Πραγματικά αναρωτιόμαστε όλοι πόσο υποκριτής μπορεί να είναι ο δήμαρχος Χανίων με τα "όσα" κάνει και πράττει με το νοσοκομείο Χανίων.

Να εξηγούμαστε. Κάλεσε ο "αθεόφοβος" ο Σημανδηράκης έκτακτη σύσκεψη για τα προβλήματα που υπάρχουν χωρίς να καλέσει:

1) Εκπροσώπους της 7ης ΥΠΕ που είναι ουσιαστικά και οι υπεύθυνοι για όλα όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο μας.

(Ο Αγαπίου που είναι υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ που είναι Χανιώτης του περισσεύει)

2) Εκπροσώπους της διοίκησης που κάνουν "κουμάντο" στο νοσοκομείο.

(Μπέρας και Μπολώτης δεν χρειάζονται έτσι και αλλιώς είναι "εχθροί")

3) Τους 4 βουλευτές του νομού μας που αν μη τι άλλο έχουν άμεση επαφή με το Υπουργείο Υγείας

(Ποια είναι ,ωρέ η Μπακογιάννη, ο Βολουδάκης, ο Διγαλάκης και ο Πολάκης να τους φωνάξει; Ποιάνουν "μία" μπροστά σε έναν τέτοιο δήμαρχο;

4) Την Περιφέρεια... και τον Αντιπεριφερειάρχη που αν μη τι άλλο έχει τον πρώτο λόγο αν και εφόσον υπάρχει πρόβλημα με το ΜΟΝΑΔΙΚΟ νοσοκομείο στο νομό μας.

(Ποιος είναι μωρέ ο Αρναουτάκης και ο Καλογερής μπροστά στον Μέγα Σημανδηράκη;)

Ποιους κάλεσε;

Τον Δαμιανάκη... τον κολλητό του, τους συνεργάτες, 2-3 δημάρχους (έλειπαν Μυλωνάκης και Κουκιανάκης) και ορισμένους από το νοσοκομείο που προσπαθούν με διάφορα μέσα να δημιουργήσουν προβλήματα (βλέπε Πετράκης που βγήκε σε Αυγή και "κόκκινο" για να κάνει αντιπολίτευση).

Υποκρισία και "ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ". Καθαρά επικοινωνιακά "κόλπα από έναν δήμαρχο που όπως είπε... θα βγάλει ανακοίνωση και θα στείλει υπόμνημα στον πρωθυπουργό.

Και για να πάμε στο πιο τραγικό... καθώς μιλάμε για το άκρον άωτον της κοροϊδίας...

Να κάνει σύσκεψη ο δήμαρχος για τα προβλήματα του νοσοκομείου την ώρα που το "κυνηγάει" στα δικαστήρια και τους ζητάει 250.000 για δημοτικά τέλη κάθε χρόνο... ενώ σε όλη την Ελλάδα είναι μηδενικά... ονομάζεται ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

Αλλά είπαμε... θα κάνει μία συνέντευξη του εαυτού του... θα την ανεβάσει στο instagram και το facebook και θα περιμένει μόλις το κοινοποιήσουν οι υποτακτικοί μισθωτοί που έχει στον περίγυρο του να του γράφουν μπράβο... και like. Θα κανονίσει και 2-3 συνεντεύξεις στους "κολλητούς" δημοσιογράφους και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που ελέγχει με διάφορους τρόπους και θα το "παίζει" ο super δήμαρχος που τα λύνει όλα. 

Αυτά περνάνε σε αρκετούς... όχι όμως σε όλους. Το iq των περισσότερων Δόξα το Θεό είναι τέτοιο ώστε να καταλαβαίνουν πότε κάποιος τους εμπαίζει! 

Οι παραστάσεις του Καραγκιόζη είναι για το θέατρο σκηνών και όχι για τα πραγματικά προβλήματα του νοσοκομείου μας.

 

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.