Είναι απίστευτοι! Στελέχος και υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ ο δήθεν "αγανακτισμένος" έμπορος στα Χανιά!          

Είναι απίστευτοι! Στελέχος και υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ  ο δήθεν "αγανακτισμένος" έμπορος στα Χανιά!          

Μεγάλη προσπάθεια έκαναν οι "άνθρωποι" του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά για να παρουσιάσουν κόσμο κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη πόλη των Χανίων. Μάζεψαν υποψήφιους βουλευτές... πολιτικά γραφεία και όσους μπορούσαν για να δείξουν το στενό των Μουσούρων γεμάτο! Βέβαια... είχαν και την πλάκα τους αφού προσπαθούσαν με αγωνία να παρακαλέσουν το κόσμο από τα μαγαζιά να χαιρετήσουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα ένας εκ των ιδιοκτητών εμπορικού μαγαζιού που εξαπέλυσε επίθεση εναντίων της κυβέρνησης μπροστά στις κάμερες στη συνομιλία του με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν και ο ίδιος που οργάνωνε με ποιους θα συνομιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με την πρώην Υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Όπως μπορείτε να δείτε στη πρώτη φωτογραφία... ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλεί με τον δήθεν "αγανακτισμένο" έμπορο για τις ρήτρες της ΔΕΗ... και μόλις τελειώνει η συνομιλία τους... ο ίδιος "μαγαζάτορας" "μεταμορφώνεται" σε τελάλης και οργανωτής του κόμματος και της πορείας του Τσίπρα στη πόλη των Χανίων.

Μόλις  πήραν οι κάμερες τη συνομιλία τους για τις δήθεν "κακουχίες" των εμπόρων... ο εν λόγο ιδιοκτήτης καταστήματος παίρνει παραμάσχαλα την στενή συνεργάτη του Τσίπρα την κ.Χατζηγεωργίου  και μπαίνουν στα μαγαζιά παρακαλώντας τους ανθρώπους να βγουν να χαιρετήσουν τον Τσίπρα!

Με λίγη δόση "βοήθειας" βρήκαμε ότι ο συγκεκριμένος έμπορος (που δεν αντέχει τις πολιτικές Μητσοτάκη στην οικονομία και τον λυγίζουν) ήταν υποψήφιος δήμαρχος Φαλήρου με το ΣΥΡΙΖΑ και ονομάζεται Κώστας Μερκουράκης. 

Κατά τα άλλα... όλα γίνονται αυθόρμητα στο ΣΥΡΙΖΑ... 

Ας άλλαζε τουλάχιστον ένα πουκάμισο να μην "καρφώνεται" τόσο πολύ ο μαγαζάτορας - σύντροφος - αγανακτισμένος!

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.