Επιστροφή Μαρκογιαννάκη μέσω Κυδωνίας!

Επιστροφή Μαρκογιαννάκη μέσω Κυδωνίας!

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης η αλήθεια είναι ότι έχει να μας απασχολήσει... περίπου 2 χρόνια τώρα. Ο πρώην Υπουργός που δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την πολιτική σκηνή της πόλης μας επιστρέφει στο προσκήνιο. Και αυτό μέσα από το δήμο Χανίων.

Ο Χρήστος που συνεχίζει τη δικηγορία, δέχεται συνεχώς πιέσεις να κατέβει στο δήμο Χανίων. Ο έμπειρος πολιτικός δεν είχε στην ατζέντα του μία αυτοδιοικητική καριέρα όμως τα πράγματα φαίνεται να τραβάνε προς εκεί.

Ποιοί παράγοντες τον έχουν κάνει να αναθεωρήσει;
Πρώτα από όλα... όσο είναι ο Μητσοτάκης δύσκολα θα ανοίξει και πάλι θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
Δεύτερον σε άλλο κόμμα πολύ δύσκολα θα πάει ένας άνθρωπος σαν το Χρήστο που ξέρει ότι δεν θα εκτιμηθεί από τον κόσμο.
Τρίτον η πολύ κακή πορεία της νυν δημοτικής αρχής. Πριν από έναν χρόνο δεν θα το συζητούσαμε καν, όμως η φθίνουσα πορεία του Σημανδηράκη και η ταλαιπωρία του κόσμου στην καθημερινότητα του έχουν πλέον αλλάξει τα πράγματα.

Τέταρτον τα στελέχη που έχουν μείνει εκτός “πλάνου” Σημανδηράκη. Μιλάμε για δύο συνδυασμούς όπως είναι αυτός του Παπαδογιάννη και του Αρχοντάκη που μαζί... βγάζουν δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή.
Ο Σημανδηράκης δεν έχει σεβαστεί τους δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεων αυτών με αποτέλεσμα οι άνθρωποι αυτοί που έχουν εμπειρία στα τοπικά να ψάχνουν εναγωνιωδώς έναν άνθρωπο που θα τους συσπειρώσει. Ε, αν δεν είναι αυτός ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης τότε ποιος είναι;

Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά του νομίσματος... Πάμε να την δούμε...
Ο Χρήστος ηλικιακά είναι 30 χρόνια μεγαλύτερος από τον Σημανδηράκη. Σίγουρα θα το χρησιμοποιείσουν ως όπλο εναντίων του προεκλογικά.

Ο πρώην υπουργός δεν έχει κανένα έρεισμα στην κεντροαριστερά. Δεν είμαστε απόλυτοι για το χώρο του κέντρου αλλά προς τα αριστερά... ήταν πάντα ο “εχθρός”.

Αυτά τα 2,5 χρόνια που έμεινε εκτός... έχασε κόσμο που πάντα έτρεχε στη πόρτα του και περίμενε βοήθεια σε διάφορα θέματα...

Αυτά είναι τα μείον του Μαρκογιαννάκη σε μία ενδεχόμενη κούρσα. Από εκεί και πέρα ο Χρήστος  σίγουρα το εξετάζει, σίγουρα το μετράει και σίγουρα δέχεται πολλές πιέσεις.

Αν πάντως κατέβει... θα μιλάμε για τον απόλυτο αντίπαλο του Σημανδηράκη...

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.