Ποια νομίζει ότι είναι η Ντόρα;

Ποια νομίζει ότι είναι η Ντόρα;

Ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης ΔΕΝ ήθελε να δοθεί στους καταστηματάρχες του λιμανιού χώρος πέρα των 2.600 τ.μ που έλεγε το ΚΑΣ.

Με παρέμβαση της έμπειρης πολιτικού και εξαιτίας της πανδημίας δόθηκε από το κράτος για ένα ακόμα χρόνο παράταση στα τ.μ των καταστημάτων μέχρι και τα 4600 ώστε να μπορέσουν να δουλέψουν “ανθρωπινά”. Η απόφαση αυτή αν μη τι άλλο δυσαρέστησε το δήμαρχο ο οποίος όπως μαθαίνουμε γύρισε και είπε:


“Ποια νομίζει ότι είναι η Ντόρα”...

Όπως ήταν φυσικό μετά από μερικές μέρες ήρθε η αρχαιολογία να ζητήσει να φύγουν όλες οι τέντες και οι ομπρέλες από τα καταστήματα. Μία απόφαση του 2018... που ζήτησαν να εφαρμοστεί “τυχαία” την περίοδο αυτή και μάλιστα να γίνει εντός 5 ημερών. Σύμφωνα με πληροφορίες... τίποτα δεν έγινε τυχαία... και οι πηγές μας μέσα από το δήμο αναφέρουν ότι έγινε παρέμβαση από τη δημοτική αρχή ώστε να “τιμωρήσουν” τους καταστηματάρχες που πανηγύριζαν για την εξέλιξη που είχε επιτευχθεί από πλευράς του κράτους! Απίστευτες εκδικητικές καταστάσεις που δεν έχουν καμία μα καμία λογική εκ μέρους της δημοτικής αρχής...

Διαλαλούσε τη στήριξη!


Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο δήμαρχος... όλο το προηγούμενο διάστημα “διαλαλούσε” δεξιά και αριστερά ότι θα έχει την στήριξη της Ντόρας Μπακογιάννη στις επόμενες εκλογές. Μάλιστα σε αρκετά ραντεβού με μελλοντικά στελέχη που θέλει να κλείσει στον συνδυασμό του... το “τόνιζε” συνεχώς ότι η “Ψηλή” είναι δίπλα του και τον στηρίζει... Βέβαια... όποτε μας συμφέρει η Μπακογιάννη είναι μαζί μας και όποτε δεν μας συμφέρει... πάμε απέναντι της... Το θέμα είναι ότι η ίδια η Ντόρα έχει πλήρη άγνοια των όσων δηλώνει ο δήμαρχος.

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.