Θαυμάστε την “έξυπνη” πόλη με τα βραβεία!

Θαυμάστε την “έξυπνη” πόλη με τα βραβεία!

Για γέλια έχουμε καταντήσει στα Χανιά κυριολεκτικά. Με μία δημοτική αρχή που φαίνεται να έχει χάσει την μπάλα και καθημερινά γίνεται έρμαιο των καταστροφών που γίνονται στη πόλη μας. Μία πόλη παραμελημένη, μία πόλη αφιλόξενη, μία πόλη που αν μη τι άλλο προκαλεί θλίψη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Πριν από μία εβδομάδα... η δημοτική αρχή ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ τα δήθεν βραβεία πως είναι η εξυπνότερη πόλη. Μάλιστα ενώ δέχτηκαν “άγριο κράξιμο” στα social media... ο αντιδήμαρχος οικονομικών... το πήγε ένα βήμα παραπέρα και θέλησε αντί να αφήσει το θέμα να “χαθεί” να διαφημίσει τα βραβεία αυτά μέσα από την τηλεόραση!

Θέλει με το έτσι θέλω να μας πείσει ότι κάνουν “δουλειά”. Ότι εμείς είμαστε στραβοί και δεν βλέπουμε τα χάλια μας.

Να δικαιολογήσει τα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ βραβεία... Να δικαιολογήσει τα 5 εισιτήρια που πληρώσαμε και τις διαμονές τους για να παραλάβουν τα βραβεία και να κάνουν επικοινωνιακή πολιτική. 

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών που ανέλαβε την “υπεράσπιση” των βραβείων με αν μη τι άλλο επιθετικό τόνο απέναντι στα ΜΜΕ και την αντιπολίτευση του Δήμου μάλλον νομίζει ότι είμαστε “κουτορνίθια” ή ακόμα καλύτερα “βούγια” όπως το λένε στο χωριό μας. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Έβαλε και τους γράψανε σε 2-3 site (ε, δεν θα έχουν και site που τους στηρίζουν για τα όμορφα τους μάτια;) ... ότι κατέπληξαν το πανελλήνιο με τις επιδόσεις τους ως smart city! Δίνει και συνεντεύξεις στη tv... για τις μεγάλες κατακτήσεις τους... 

Kαι έρχεται η πραγματικότητα... Άγιος Ιωάννης... Κοιτάξτε εικόνα. Κοιτάξτε τον κάδο μέσα στον “τσιλιασμένο” δρόμο. Αυτή είναι η έξυπνη πόλη. Στο κέντρο των Χανίων παρακαλώ! Αυτό είναι το “νέο” αυτό είναι η “νέα φιλοσοφία” αυτή είναι η εργατικότητα που δείχνει το “φρέσκο αίμα” στο δήμο μας.
Πραγματικά όσοι ζούμε σε αυτό το τόπο δεν περιμένουμε από ΄΄εναν δημοσιογράφο να τα γράψει... ούτε για τους δρόμους, ούτε για τα πεζοδρόμια, ούτε για τα έργα υποδομής... ούτε, ούτε... ούτε για όσα αντικρίζουμε καθημερινά.

Πρέπει όμως ένας δημοσιογράφος να μην αφήνει αυτούς που “ευαγγελίζονται” το καλό της πόλης να κοροϊδεύουν τους πολίτες. Γιατί αυτή η δημοτική αρχή τους έχει πάρει στο “ψιλό”.


“Σκεπασμένοι” με το μανδύα του “νέου” και του “τώρα μαθαίνουμε” διαχειρίζονται και μάλιστα “κακά” τα προβλήματα μας.
Αυτό θέλουμε τελικά; Να μας λένε... “γιατί οι άλλοι ήταν καλύτεροι;”... Αυτό θέλουν οι Χανιώτες;


Να βλέπουμε στο instragram βραβεία και φωτογραφιούλες με καλοπέραση στην Αθήνα για τα “παιδιά” την ώρα που οι δρόμοι κατεδαφίζονται, ανθρώποι τραυματίζονται στα πεζοδρόμια (θα βγάλουμε νέο ρεπορτάζ που "μισερώθηκε" μία γυναίκα)... και η πόλη είναι ένα απέραντο διαλυμένο τοπίο.

Μα τα “παιδιά” προσπαθούν θα σου πουν ορισμένοι. Ε, τότε κύριοι και κυρίες ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ...

Υ.Γ Και αν νομίζουν ότι οι επόμενες εκλογές είναι “παιχνιδάκι” για αυτούς... μάλλον πως θα βρεθούν προ εκπλήξεων... 
Θα επανέλθουμε... smart city!

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.