ΠΑΡΑ... ΠΟΛΙΤΙΚΑ

O "Πάπας" Παναγιώτης ξέρει τα πάντα!

Όταν ανακοινώθηκε από τον Δήμο Χανίων πως θα διαμορφωθεί η οδός Πλουμιδάκη, μεταξύ δημοτικού κήπου και πάρκου Ειρήνης και Φιλίας, ως χώρος προσωρινής στάθμευσης των τουριστικών πούλμαν, του επισήμαναν πολλοί ότι είναι λάθος επιλογή.

Τώρα που τα πούλμαν είναι πολλά λόγο του τουρισμού... γίνεται ο χαμός και εκεί και μέσα στη πόλη.

Σε δευτερόλεπτα γεμίζει η Πλουμιδάκη και τα πούλμαν κάνουν βολτίτσες μέσα στη πόλη για να βρουν να σταματήσουν και να κατεβάσουν κόσμο.  

ΦΩΤΟ: FLASHNEWS.GR

Δεν έχει ξεκινήσει η τουριστική περίοδος ακόμα... και τα πούλμαν τριπλοπαρκάρουν! Τα υπόλοιπα δημιουργούν κυκλοφοριακό κομφούζιο στα Χανιά και ο δήμαρχος ρίχνει τις ευθύνες στην αστυνομία. 

Η πλάκα είναι ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ. Μόλις κλείσουν τα σχολεία να χρησιμοποιηθεί η Κοραή για την στάθμευση των πούλμαν και να ξελασκάρει η πόλη. Ο κόσμος θα κατεβαίνει στο κέντρο "μπαμ μπαμ" και όταν είναι η ώρα της αναχώρησης θα φεύγουν τα πούλμαν από την Βενιζέλου. 

Υπάρχει πρόταση και όμως ο δήμαρχος θέλει να κάνει το δικό του... Να γίνεται "πανικός" και να κατηγορεί όπως πάντα την αστυνομία... και όλους τους άλλους εκτός τον εαυτό του. 

Υ.Γ Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει ο... μαζικός τουρισμός και η κίνηση στα Χανιά γίνεται με ρυθμούς χελώνας. Φανταστείτε τον Ιούλιο τι θα γίνει... Αλλά είπαμε... ο "Πάπας" αποφασίζει! 

Read more...

Είναι απίστευτοι! Στελέχος και υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ ο δήθεν "αγανακτισμένος" έμπορος στα Χανιά!          

Μεγάλη προσπάθεια έκαναν οι "άνθρωποι" του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά για να παρουσιάσουν κόσμο κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη πόλη των Χανίων. Μάζεψαν υποψήφιους βουλευτές... πολιτικά γραφεία και όσους μπορούσαν για να δείξουν το στενό των Μουσούρων γεμάτο! Βέβαια... είχαν και την πλάκα τους αφού προσπαθούσαν με αγωνία να παρακαλέσουν το κόσμο από τα μαγαζιά να χαιρετήσουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Read more...

Επιστροφή Μαρκογιαννάκη μέσω Κυδωνίας!

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης η αλήθεια είναι ότι έχει να μας απασχολήσει... περίπου 2 χρόνια τώρα. Ο πρώην Υπουργός που δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την πολιτική σκηνή της πόλης μας επιστρέφει στο προσκήνιο. Και αυτό μέσα από το δήμο Χανίων.

Read more...

%$^*%T&##^*#

@$@###%@5#%5#&^@58@$%^*#6$@  $^&%@ $%@$Υ&#%#! #

+++%$Yeeeeeesdks sr[gir[gi [e0wrgi[0r gi'[S

GI [

error 30023

sig  

 TswrtWR0GTI RE[0PI GAR[0 GUI[S0OFG ASOF GJAOFGI JAEr90

uy6tUERTG[0 SOURGF[OSRGUJA[OETYUJ'O;WRI7]0

QI t0

euyj[SOgujr

@$@###%@5#%5#&^@58@$%^*#6$@  $^&%@ $%@$Υ&#%#! #

@$@###%@5#%5#&^@58@$%^*#6$@  $^&%@ $%@$Υ&#%#! #

error/30023

Read more...
Subscribe to this RSS feed

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.