ΟΠΑΠ και ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν μαζί για έβδομη συνεχή σεζόν - Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας

ΟΠΑΠ και ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν μαζί για έβδομη συνεχή σεζόν - Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας

Ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν δυναμικά τη χορηγική συνεργασία τους και για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, μπαίνοντας μαζί στην τελική ευθεία για την ιστορική είσοδο της ομάδας στη νέο γήπεδό της, την OPAP Arena. Για έβδομη συνεχή σεζόν, ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, στην προσπάθειά της για μια επιτυχημένη πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θα συνεχίσει να είναι ο Μέγας Χορηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ, με το λογότυπο του παιχνιδιού να προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας. Παράλληλα, η συνεργασία του ΟΠΑΠ και της ΠΑΕ ΑΕΚ θα εστιάσει, για ακόμη μια σεζόν, σε πρωτοβουλίες που προωθούν τόσο τα αθλητικά ιδεώδη, όσο και την κοινωνική συνεισφορά. H εκδήλωση για τη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών, πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, παρουσία της Διοίκησης του ΟΠΑΠ, της ΠΑΕ ΑΕΚ, παικτών της ομάδας και εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κος Οδυσσέας Χριστοφόρου, δήλωσε: «O ΟΠΑΠ είναι διαχρονικά ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού και ο πρωταθλητής της κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα, με σημαντικές πρωτοβουλίες σε πολλούς τομείς. Μέσα στο πέρασμα των ετών, η εταιρεία μας έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη αθλητικών υποδομών σε όλη τη χώρα. Σίγουρα, το μεγαλύτερο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η OPAP Arena, το νέο σπίτι της ΑΕΚ. Από την πλευρά μας, είμαστε πραγματικά περήφανοι που ο ΟΠΑΠ αποτελεί μέρος αυτού του σπουδαίου έργου. Η συμφωνία για την ονοματοδοσία αυτού του υπερσύγχρονου γηπέδου είναι πραγματικά πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα, με οφέλη τόσο για την εταιρεία μας, όσο και για το σύλλογο».

Ο Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Χορηγιών του ΟΠΑΠ, κος Γιάννης Ρόκκας, σημείωσε: «Ο ΟΠΑΠ αποτελεί τον Μέγα Χορηγό της ΠΑΕ ΑΕΚ, εδώ και επτά συνεχόμενες σεζόν. Πλέον, δεν μιλάμε απλώς για μια τυπική χορηγική συμφωνία, αλλά για μια ολοκληρωμένη συνεργασία στον τομέα του sports marketing, εφάμιλλη με αυτές που συναντά κανείς σε προηγμένες αθλητικές αγορές του εξωτερικού. Αυτή η μακρόχρονη συνεργασία έχει συμβάλλει στους στόχους και των δύο πλευρών. Αφενός, το brand Πάμε Στοίχημα ενισχύεται σημαντικά από τη σύνδεσή του με έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους ποδοσφαιρικούς οργανισμούς στην Ελλάδα. Αφετέρου, η ΑΕΚ μπορεί να θέτει όλο και υψηλότερους στόχους, όπως η κατάκτηση τίτλων και διακρίσεων στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Α΄ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κος Γιώργος Κοσμάς, υπογράμμισε: «Ο ΟΠΑΠ αποτελεί βασικό στρατηγικό συμπαίκτη μας τα τελευταία χρόνια. Η εμπιστοσύνη του ΟΠΑΠ στη χορηγική μας συνεργασία μας χαροποιεί ιδιαίτερα και αποδεικνύει έμπρακτα την ολοένα αυξανόμενη εμπορική δυναμική μας, η οποία εκφράζεται τόσο μέσω των συμβατικών μέσων προβολής, όσο και μέσω της ψηφιακής παρουσίας μας. Θα ήθελα να συγχαρώ τον ΟΠΑΠ και για το σπουδαίο κοινωνικό έργο του. Το τελευταίο διάστημα ζήσαμε και ζούμε όλοι μας πρωτόγνωρες καταστάσεις και η πολυεπίπεδη προσφορά του ΟΠΑΠ ειδικά σε δομές δημόσιας υγείας είναι ιδιαίτερα σημαντική».

Ο προπονητής της ΑΕΚ, κος Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ανέφερε: «Ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά. Έχει αφήσει το στίγμα του σε όλα τα επίπεδα. Από την αγωνιστική εξέλιξη των ομάδων, τις χορηγίες για το πρωτάθλημα, τις συνολικές του δράσεις για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Για όλους εμάς στην οικογένεια της ΑΕΚ, ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος στρατηγικός συνεργάτης μας. Είμαστε περήφανοι που η εξαιρετική συνεργασία μας συνεχίζεται για έβδομη συνεχή σεζόν και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες στο μέλλον».

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, κος Πέτρος Μάνταλος, δήλωσε: «Όλες οι μεγάλες επιτυχίες της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια ήρθαν με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στη φανέλα μας. Από την επιστροφή μας στη μεγάλη κατηγορία, την κατάκτηση του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος, τη συμμετοχή μας στους ευρωπαϊκούς ομίλους. Ελπίζουμε ότι θα είναι το γούρι μας γι’ αυτή τη σεζόν, η οποία σηματοδοτείται από τη δυναμική επιστροφή του κόσμου της ΑΕΚ δίπλα στην ομάδα».

 

***
Εταιρικό προφίλ
Ο Όμιλος ΟΠΑΠ δραστηριοποιείται στη λειτουργία και διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του. Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο. Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3, συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Media

Image Gallery

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.